Napjainkban egyre nagyobb hangsúly helyeződik át a webes közvetítésekre a céges kommunikációban. A különböző streaming platformok segítségével költséghatékonyan juttathat el információt ügyfeleihez, vásárlóihoz az interneten. Ezek a platformok már mindenki számára elérhetőek, azonban egy technikailag stabil, látványos közvetítés megvalósítása szakmai tapasztalatot igényel. A Streamtrek csapata az elmúlt év során számtalan esemény közvetítését tervezte meg és bonyolította le, és szoros munkakapcsolatot alakítottunk ki a nagyobb streaming platformok üzemeltetőivel. Ennek köszönhetően a speciális igényekre is megfelelő megoldást tudunk kínálni.

Élő stream bármely eszközön, asztali böngészőkön, Android és iOS eszközökön

A széleskörű eléréshez a webstreamet elérhetővé kell tenni a mobil eszközök számára is. Az általunk kínált HTML5/FLASH streaming megoldások lehetővé teszik, hogy ne csak desktop eszközökön, hanem tableten, mobil telefonon, és okostévén is nézhető legyen a közvetítés, akár HD minőségben.

Webstream különböző platformokon

A közvetítendő esemény, a technikai igények és a célközönség ismeretében teszünk javaslatot a megfelelő streaming platform kiválasztására. Kínálatunkban egyaránt szerepelnek díjmentesen igénybe vehető, valamint reklámmentes, díjfizetés ellenében használható platformok. A speciális igények kiszolgálására egyedi, testre szabható streaming platformot kínálunk.

Egyedi player dizájn

Az általunk kínált egyedi streaming platform esetében a player alkalmazás megjelenése nagy mértékben testre szabható, így a közvetítés szervesen illeszkedik bármely weboldal, microsite grafikai megoldásába.

Speciális igények

- Access control: a stream player beilleszthetősége weboldalakra, domainekre korlátozható, így csak az Ön által meghatározott webhelyeken látható a közvetítés.
- Jelszavas védelem: az élő közvetítés csak meghatározott jelszó megadása után tekinthető meg. A jelszóbekérés a playeren belül történik, így bármely weboldalba beültetve működik.
- Geoblock: amennyiben a tartalom megkívánja, meghatározott földrajzi területre szűkítheti a közvetítés elérhetőségét.
- Fizetős stream, Pay-per-view, VOD: megoldást kínálunk élő közvetítésének monetizálására. Az általunk kínált megoldásról ide kattintva olvashat bővebben.
- Facebook integráció: az általunk kínált streaming platformok közül több is lehetőséget kínál a Facebookon belül beillesztésre, lejátszásra.

Nézettségi adatok, analitika

Kíváncsi az élő közvetítésének, illetve a VOD tartalmak elérésére? Az adást követően analitikát biztosítunk ügyfeleink számára, melyből részletekbe menően megismerheti a megtekintési időtartamokat, adatokat.