Az új webes technológiák számos új eszközt adnak a konferenciák, webináriumok, oktatási programok szervezőinek kezébe. Ismerje meg Ön is ezeket a lehetőségeket.

Konferecia webstream
Egyre több konferenciaszervező tartja fontosnak, hogy az előadásokról videófelvétel készüljön, esetleg élőben nyomon követhetőek legyenek az előadások az interneten. A webes közvetítéssel azok is bekapcsolódhatnak, akik a nagyobb földrajzi távolság vagy egyéb okok miatt nem tudnak a személyesen részt venni. A Q&A modullal vagy Twitter integrációval interaktívvá teheti az előadásokat, így nem csak a helyszínen jelen lévő tehetik fel a kérdéseiket. Később az előadások szerkesztett formában is elérhetővé tehetőek a nézők számára kattintható formában. Mind az élő webstream, mind pedig a szerkesztett videók monetizálhatóak, erről bővebben ide kattintva olvashat.

Virtuális konferencia, webinárium
Gyakori igény a virtuális konferenciák lebonyolítása. Ebben az esetben az előadó vagy előadók egy stúdióban vagy irodában közönség jelenléte nélkül tartják meg az élő prezentációt, oktatást, a nézők pedig az interneten keresztül követik nyomon. Az egyedi képi megoldásoknak köszönhetően egyaránt megjeleníthető a közvetítésben az előadó, a prezentáció képe, illetve kép-a-képben megoldással akár egyszerre mindkettő. Kérdés-felelek modullal, Twitter integrációval interaktívan kérdezhetnek a nézők az előadótól. Általában az előadások rögzítésre kerülnek, és utólagosan kattinthatóan is elérhetőek az interneten. Az élő adás és a kattintható videók ebben az esetben is monetizálhatóak. Ennek részleteiről ide kattintva olvashat.

Több helyszínes konferenciák közvetítése, helyszínek összekapcsolása
Lehetőség van több párhuzamos előadás közvetítésére is azonos helyszínről. Ebben az esetben a néző az élő streamek között kattintással tud választani, akár a microsite-on, akár a playeren belül, megvalósítástól függően. A monetizálásra ebben az esetben is lehetőség nyílik, és minden előadás utólag kattinthatóan elérhetővé tehető.
Ha egy adott konferenciát földrajzilag egymástól több távol lévő helyszínen rendeznek meg, megoldást kínálunk a helyszínek HD minőségű élő összekapcsolására. Az alacsony késleltetésnek köszönhetően nincs akadálya az interaktív kérdéseknek, prezentációk megosztásának.